XippiX.nl
O'G3NE

Wauw! Wat kunnen de dames van O’G3NE zingen zeg! Wat een geweldig nummer

Op donderdag 11 mei moet het meidentrio O’G3ne in Kiev bij de eerste tien eindigen om bij de grote finale van het Eurovisie Songfestival aanwezig te mogen zijn. De meidengroep van O’G3ne bestaat uit Amy, Lisa en Shelley.

Eigenlijk zijn ze hun hele leven al bezig met zingen. Maar pas later werden ze bekend bij het grote publiek. Dit was namelijk tijdens het vijfde seizoen van The Voice of Holland.

Dat ze kunnen zingen kun je zien in onderstaande video. Hier deden ze namelijk mee met het programma “de Beste zangers”. Ze zingen hier het liedje van Emeli Sandé, het nummer heet “Clown”

Het nummer dat ze tijdens het Songfestival gaan zingen is nog een verasing. De zussen Lisa, Amy en Shelley Vol zullen waarschijnlijk wel met een meerstemmige ballad naar de Oekraïne vertrekken. Ze zijn nu bezig met de opnames, en de presentatie zal begin maart zijn.

De landen die in de tweede halve finale aan de beurt zijn, zijn: Macedonië, Malta, Servië, Denemarken, Rusland, Roemenië, Hongarije, Oostenrijk, Ierland, Zwitserland, Estland, Israël, Bulgarije, Litouwen, San Marino, Kroatië, Noorwegen en Wit Rusland.

Like ons!