XippiX.nl

Wanneer komt seizoen 6 van de serie Suits op Netflix?

Wanneer komt seizoen 6 van de serie Suits op Netflix?

Suits seizoen 5 staat nog maar net op Netflix, maar wanneer kunnen wij seizoen 6 en 7 verwachten van de populaire Suits serie op Netflix?
Hier is alles wat je moet weten over Meghan Markle, de release datum, trailer cast en meer.

Wanneer komt Suits seizoen 6 op Netflix?

In het verleden zijn er wat problemen geweest met Suits en Netflix. Zo was er enige onenigheid over de uitzendrechten, en zou heel Suits verdwijnen van Netflix. Gelukkig is dit op het laatste moment voorkomen, en kunnen liefhebbers van de serie de eerste 5 seizoenen nog wel bekijken op Netflix.

Nieuwe Suits seizoenen verschijnen meestal 1 jaar nadat deze op TV zijn uitgezonden op Netflix. De verwachting is dan ook dat de serie wellicht in maart 2018 te zien is op Netflix. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de uitzendrechten en of Netflix de serie weer wil gaan aankopen.
Echte fans kunnen seizoen 6 al wel bestellen op bijvoorbeeld Amazon Video of iTunes.

Wat gebeurt er in Suits seizoen 6?

Mike liegt over zijn behaalde diploma wat hij behaald zou hebben op de Harvard rechten universiteit. Zo is te zien dat hij in Suits seizoen 5 gearresteerd wordt voor fraude.
Hij beland in de gevangenis, en moet een straf uit zitten van 2 jaar. Hij doet dit om zijn collega’s Harvey en Gina te beschermen omdat ze hem hebben geholpen om dit stil te houden.

Patrick Adams, die Mike speelt vertelde tegen ABC news: Wij hebben dit 5 seizoenen zo vol kunnen houden, maar het is tijd om het tij te keren, en hier eerlijk over te zijn. Het zal veel veranderen, maar Mike zal niet weglopen voor zijn verantwoordelijkheden.
Terwijl Mike in de gevangenis zit, krijgt hij met nieuwe problemen en kwaadwilligen te maken. Ze willen hem kapot maken.

Ondertussen probeert Rachel haar leven buiten de gevangenis weer op te pakken, en heeft ze zich aangemeld voor een studie rechten.
Op kantoor proberen Harvey, Gina en Louis het bedrijf te redden. Ze worden namelijk aangeklaagd voor elke zaak waar Mike aan heeft gewerkt. Dit kan ze 100 miljoen dollar per zaak aan boete opleveren.

Wie zit er in de cast van Suits seizoen 6?

Gabriel Macht is terug, en speelt Harvey Specter, samen met Patrick J Adams, hij neemt de rol van Mike Ross voor zijn rekening.
De vriendin van Prins Harry, Meghan Markle, speelt Rachel Zane, samen met Sarah Rafferty speelt ze secretaresse Donna Paulsen. Rick Hoffman speelt Louis Litt.

Gina Torres keert terug als Jessica Pearson, maar verlaat wel aan het einde van de serie de cast van Suits.

Like ons!