XippiX.nl

Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 4 op Netflix en BBC?

Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 4 op Netflix?

Peaky Blinders Seizoen 4, wanneer is de release datum? En komt Tom Hardy terug?

Het nieuwe seizoen van Peaky Blinders komt terug op de BBC. Het vierde seizoen is te verwachten in enkele weken. Bekijk hier de trailer, laatste nieuws over de cast, en de release datum op Netflix.

Wanneer start seizoen 4 van Peaky Blinders op de BBC?

De BBC heeft zojuist bekend gemaakt dat de nieuwe release van seizoen 4 start op BBC two op woensdag 15 november om 22:00 uur (onze tijd).
De trailer die al enige tijd uit is, hint op een terugkeer naar Birmingham.

“We gaan terug”, zegt Thomas Shelby (Cilian Murphy).
“Vandaag stoppen wij de oorlog, Wij zijn een organisatie, wij zijn een andere dimensie.”.
“Ze komen voor ons allen, wij zullen niet beslissen wie blijft leven of dood gaat”.

De trailer onthult dat Tom Hardy terugkeert als Alfie Solomons, maar niet alles lijkt zo goed als het is. Polly Gray (Helen McCrory), lijkt het namelijk niet te overleven, wij zien namelijk een strop voor haar klaar staan.
De opnames van het vierde seizoen van Peaky Blinders seizoen 4, zijn afgelopen lente afgerond in Toxeth, Liverpool. Deze straat lijkt namelijk op die van Birmingham in 1920.

Wanneer is Peaky Blinders seizoen 4 te zien op Netflix? Wanneer is de release datum?

Seizoen 3 van Peaky Blinders was al te zien op Netflix in Amerika voordat het hele seizoen was afgerond op de BBC. De verwachting is dan ook dat de Amerikanen de serie dit jaar nog kunnen bekijken.

Wat zal er gebeuren in het nieuwe seizoen van Peaky Blinders?

De eerste aflevering zal beginnen met Tommy in beeld. Hij ontvangt op kerstavond een mysterieuze brief, een waarschuwing dat de Peaky Blinders zich op gevaarlijk gebied begeven.

Een nieuwe vijand zal snel naderen. Hij gaat snel terug naar zijn geboorteplaats Small Heath Birmingham om te vechten voor zijn familie.
In Peaky Blinders seizoen 3 was te zien dat Tommy tegen zijn eigen familie vertelde dat ze gearresteerd zullen worden. Polly, Michael, Arthur en John werden geboeid afgevoerd.

Volgens Cillian Murphy zal alles anders worden in seizoen 4. Hij zegt: “Ik denk dat mijn familie denkt dat ik hun heb verraden.” Het is dan ook aan mij (Tommy) om ervoor te zorgen dat dit niet zo is, en dat het onderdeel is van een groter plan.
“Wie gaat hij bellen?”  “Wat zal er gebeuren met de familie?” “Zal hij uiteindelijk het vertrouwen en de liefde terug krijgen van zijn familie?”

Wie speelt er in Peaky Blinders seizoen 4? Wat is de cast?

Dit seizoen zal er een nieuw iemand worden toegevoegd. Adrien Brody zal een nieuw personage spelen. “Hij is een geweldige acteur, hij zal al in mijn hoofd toen ik het vierde deel aan het schrijven was. Ik weet zeker dat hij goed past in de wereld van de Peaky Blinders.”
Hij zal samen met de gehele cast terugkeren in het vierde seizoen. Cillian Murphy zal de bendeleider spelen als Tommy Shelby.

Murphy was eerst vegetariër. Voor het vierde seizoen van de Peaky Blinders heeft hij dit echter opgegeven na 15 jaar. Hij wil echt op Tommy Shelby lijken. In het begin leek ik te mager, mijn personal trailer vertelde mij dat ik beter wat vlees kon eten om aan te komen. Op deze manier kan ik nog beter in mijn rol komen.

In de cliffhanger van seizoen 3 is te zien dat Paul Anderson en Joe Cole ook terugkeren als Tommy’s broers Arthur en John, ondanks dat ze toch achter de tralies belanden, zal er wel een rol zijn weggelegd voor ze.
Ook Helen McCrory zal terugkeren als Polly Gray, ook met haar zoon Michael (Finn Cole).

Zal Tom Hardy ook terugkeren in de Peaky Blinders?

Natuurlijk zegt de produceren! “Zonder Alfie kunnen wij de serie niet maken, hij hoort erbij”. Hardy was al te zien in Toxeth met een gigantische lading goud om zijn nek en een regenjas aan.
Hardy’s vrouw Charlotte Riley zal waarschijnlijk ook terugkeren. Charlotte zal Tommy helpen met de racepaarden. Tommy zegt ook in het einde van Peaky Blinders seizoen 3: “Ik ga terug naar Birmingham” om een racepaard te kopen wat Charlotte heeft getraind.

Een karakter wat waarschijnlijk niet terug zal keren is de vrouw van Tommy, Grace. In seizoen drie was te zien dat ze neergeschoten is door een Italiaanse gangster.
Veel fans zijn er echter nog niet zo zeker van of ze echt dood is. Er zijn een hoop speculaties en conspiracy theorieën. Of Grace ( Annabelle Wallis ) echt nog terug komt is de vraag. Veel fans verwachten echter niet in seizoen 4 van de Peaky Blinders.

Komt er een vijfde seizoen van de Peaky Blinders op Netflix?

Het vijfde seizoen van de Peaky Blinders zit er wel aan te komen. De BBC en Netflix hebben bevestigd dat er al wel plannen zijn voor een vijfde seizoen. Ook op IMDB is het vijfde seizoen al aangekondigd.

De maker Steven Knight zegt: Ik heb al een einde in gedachten, en seizoen 4 en 5 zullen fantastisch zijn om te maken, of het vijfde seizoen van de Peaky Blinders de laatste zal zijn, dat weet ik niet. Maar ik zal zeker mijn best blijven doen.

Like ons!