XippiX.nl
Wanneer is Narcos seizoen 4 op Netflix te zien?

Wanneer is Narcos seizoen 4 op Netflix te zien?

Wanneer is Narcos seizoen 4 te zien op Netflix?

Na het laatste seizoen Narcos 3, is het wachten op het volgende seizoen van Narcos.
Seizoen 3 verscheen op 1 september 2017. Hoewel de eerste twee seizoenen van Narcos draaien om de grote Pablo Escobar, gaat het in het derde seizoen er toch iets anders aan toe in Colombia.
Zonder al te veel te verklappen, kon je einde van het tweede seizoen al kennis maken met het Cali Cartel.

Narcos seizoen 4 staat voor het jaar 2018 op de planning, echter zijn er wel wat nieuwe ontwikkelingen waardoor de serie misschien wat vertraging heeft opgelopen.

Narcos-Pena-Netflix

De locatie scout van de serie Narcos, Carlos Muñoz Portal is vermoord tijdens het bezoeken van diverse opname locaties in Mexico.
Portal is dood aangetroffen in zijn auto. Dit bewijst maar weer eens dat het erg gevaarlijk is in sommige gebieden.

Pedro Pascal, hij speelt Javier Pena, noemt de dood van de 37-jarige locatie scout een tragische gebeurtenis. Hij vertelde dan ook dat de serie alleen verder kan gaan als het veilig is om te filmen. “We kunnen niet filmen als het niet veilig is, we hebben het hier wel over mensenlevens”, aldus Pascal.

Narcos seizoen 4 op Netflix

Volgens het vaste uitzendschema zal Narcos seizoen 4 te vinden zijn op Netflix in september 2018. De exacte release datum zal in de komende maanden volgen.

Wat zal Narcos seizoen 4 brengen?

Het lijkt erop dat Narcos seizoen 4 weer opnieuw begint. In de afgelopen twee seizoenen zagen wij de nasleep van het cartel, en een nieuwe opbouw hiervan.
Nu zal er waarschijnlijk een nieuw cartel ontstaan met nieuwe DAE agenten.

Javier Pena zorgde er in seizoen 3 voor dat het Cali cartel achter de tralies verdween. Ook deed hij onderzoek naar de corruptie in Colombia.
Hij kwam erachter dat er veel geld is gestoken in het omkopen van de Colombiaanse regering. Veel geld van het Cali kartel is gegaan naar de campagne van de President Ernesto Samper’s. Uiteindelijk kwam hij erachter dat de Ambassadeur van de USA en de CIA dit al wisten.

Seizoen 3 eindigde met de vraag wat Pena nu gaat doen. Gaat hij opnieuw de oorlog met drugs aan in Mexico, of gaat hij naar huis, naar Texas?
In de laatste scenes staat Pena met zijn vader aan de waterkant, en ziet hij een speedboot vol met cocaine de VS binnengaan.

Narcos-Pacho-Netflix

“Je kunt hier een uur lang staan, en je ziet wel 20 speedboten langskomen”, Pena senior zegt dit tegen zijn zoon voordat hij de vraag stelt of hij naar Mexico terug zal gaan.
Pena zegt vervolgens: “Ik heb genoeg gedaan, ik ben er klaar mee”.
Seizoen drie sluit vervolgens af met een shot van de Rio Grande, hiermee hint Netflix erop dat het volgende seizoen zich af zal spelen in Mexico.

Waar speelt seizoen 4 van Narcos zich af?

Volgens de producer Newman, is het een logische stap om terug te gaan naar Mexico. We hebben ons gerealiseerd dat we hiermee definitief de verhaallijn voor de plekken Miami-Caribbean afsluiten.
Hier werd de cocaine jaren lang heen gesmokkeld. Maar een verhaallijn dat zich afspeelt in Mexico, een land met meer dan 130 miljoen mensen, en een 2000 mile lange grens, maakt het voor ons meer voor de hand liggend om hier verder te gaan filmen.

Mexico heeft al een lange historie met drugssmokkel. Vooral heroine en marijuana smokkelaars zijn hier zeer lang actief.
De geruchten gaan dan ook dat de grote drugs kingpin Joaquin ‘El Chapo’ Guzman te zien zal zijn in het vierde seizoen van Narcos op Netflix.

Op het hoogtepunt van zijn carrière behoorde Guzman in de top 10 van rijkste inwoners van Mexico. Forbes schat zijn vermogen dan ook op 1 miljard.
Forbes magazine noemt hem dan ook “de grootste drugs lord aller tijden”.

Sinds de jaren tachtig tot en met de begin jaren negentig was hij erg actief en op het hoogtepunt. In 1993 werd hij opgepakt voor moord en drugssmokkel.
Acht jaar later, ontsnapte hij uit een zwaar beveiligde gevangenis. In 2014 werd hij opnieuw opgepakt.

Nadat hij opnieuw gevangen werd genomen, ontsnapte hij een tweede keer in Juli 2015. Toch werd hij 6 maanden later in Januari 2016 weer opnieuw opgepakt en achter slot en grendel gezet.

Bekijk hier de trailer van Narcos seizoen 3

Meer info: http://www.netflix.com

Like ons!