XippiX.nl
Wanneer komt Homeland seizoen 6 op Netflix?

Wanneer is Homeland seizoen 6 te zien op Netflix?

Vanavond gaat het weer beginnen! Homeland seizoen 6, de eerste aflevering is te zien op Nederland 3. BNN heeft de rechten gekocht voor dit seizoen.

Weet Homeland seizen 6 de kijker net zo te boeien als dit het geval was bij seizoen 5? Bij dit seizoen stond Homeland namelijk maanden lang bovenaan in de Netflix top 10. Nu is de vraag dan ook; wanneer is Homeland seizoen 6 te zien op Netflix?

Homeland seizoen 6 op Netflix

In Homeland seizoen 6 staat de Amerikaanse presidentsverkiezing centraal. Iets wat nu wel heel actueel is. Zelden kreeg dit zoveel aandacht, vandaar dat de makers hier goed naar hebben gekeken en besloten hierop in te springen. Wat er gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. Maar in de trailer van Homeland seizoen 6 is wel te zien dat er een vrouwelijke president zit aan te komen. Het speelt zich allemaal af in de tijd tussen de verkiezingen en de inauguratie.

Wanneer staat Homeland seizoen 6 op Netflix?

Wanneer staat seizoen 6 op Netflix? Op dit moment is het nog lastig te zeggen. Er is nog geen releasedatum bekend. Fans moeten dus even afwachten.

Wel kunnen wij zeggen dat tussen Homeland seizoen 4 en Homeland seizoen 5 ongeveer 10 maanden tussen zat, voordat het op Netflix stond. Of dat nu weer gaan lukken is de vraag. Dit omdat Homeland seizoen 6 tot mei 2017 loopt.
Het is dan ook te verwachten dat het pas tussen juni en december 2017 Homeland seizoen 6 te zien is op Netflix.

De fans moeten dus nog even geduld hebben. Wel kun je natuurlijk alle afleveringen vanaf vanavond opnemen, leukste is dan natuurlijk om alle afleveringen achter elkaar af te kijken. Veel kijkplezier!

Bekijk hier de trailer van het nieuwe seizoen 6 van Homeland

Like ons!