XippiX.nl

Wanneer begint Homeland seizoen 7 op Netflix?

Wanneer begint Homeland seizoen 7 op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je Homeland tot en met seizoen vijf bekijken op Netflix.
Voor de echte fans is dit mooi lastig, want je wilt natuurlijk verder kijken.

Wij hebben goed nieuws! Op IMDB (Internet Movie Database) is al te zien dat Homeland in ieder geval doorgaat tot seizoen 8! Seizoen 8 moet alleen nog wel worden opgenomen, en dit staat voor 2019 gepland.

Homeland is verlengt met nog eens 3 seizoenen. Dit is goed nieuws voor de fans! Alex Gansa, producer van de show, geeft echter wel aan dat het na 8 seizoenen Homeland op Netflix wel het einde is voor de serie. Het zal dus niet worden verlengt met een seizoen 9.

Seizoen 6, 7 en 8 zullen eerst worden uitgezonden op de zender “Channel 4”. Vervolgens zal het op Netflix verschijnen.
Ganse vertelde ook nog dat seizoen 7 en seizoen 8 als een verhaal/aflevering zal worden uitgebracht.
“Wij weten nog niet hoe de nieuwe seizoenen er exact uit zullen zien, ook weten wij nog niet of het zich zal afspelen in Rusland, Amerika of Israel”.

Op de vraag of Brody nog terug komt, kan Gansa ook nog geen antwoord geven; “het verhaal zal altijd om zijn personage afspelen, maar hoe dit zal ontwikkelen kan ik nog niet vertellen”. Carrie en Brody zullen altijd samen een band hebben.

Wanneer is Homeland seizoen 7 op Netflix? Release date Homeland

Voorgaande seizoenen van Homeland zijn gekocht door BNN. Of dat nu ook weer zo zal zijn is nog onbekend.
Channel 4 begint meestal met het uitzenden in januari. Als Netflix dit keer ook weer de rechten koopt, is de verwachting dat Homeland seizoen 7 te zien is tussen juni en december 2018.

Uit wie bestaat de cast van Homeland?

Claire Danes speelt Carrie Mathison, ze was een ex CIA agente. Op dit moment werkt ze voor een stichting dat zorg geeft aan Moslims die in de USA wonen. Danes heeft tot seizoen 8 bij getekend voor Homeland.
Rupert Friend speelt Peter Quinn, hij is ook een ex CIA agent, hij worstelt met zijn posttraumatische stressstoornis

Mandy Patinkin speelt Saul Berenson, hij is ex baas van de CIA en de mentor geweest van Carrie. Hij werkt nu voor de president kandidaat Elizabeth Keane (Elizabeth Marvel). F Murray Abraham speelt Dar Adal.

Meer informatie: Netflix.com

Like ons!