XippiX.nl
Hoe te stoppen met snurken

Stoppen met snurken, bijna niemand weet deze eenvoudige oplossing. Dit moet je proberen!

Er is niets zo vervelend als iemand snurkt. Je kunt er de hele nacht wel wakker van liggen. Soms kan diegene hier helemaal niets aan doen. Snurken komt voor wanneer mensen in een hele diepe slaap zijn. Ook kan slijm in de neus of keel de oorzaak zijn. Alcohol en vernauwde luchtwegen kunnen ook een boosdoener zijn.

Appels, Gember en wortelen tegen snurken

Nu is er in Amerika een nieuwe ontdekking gedaan, wat er voor kan zorgen dat je een stuk minder gaat snurken, of er zelfs helemaal vanaf komt! Het is een drankje wat nu razend populair is.

Wat te doen tegen snurken?

Maak je eigen drankje om het snurken tegen te gaan. Zo kun je het snurken stoppen.
Maak een eigen drankje. Dit drankje moet je dagelijks drinken, er gaan veel positieve verhalen rond in Amerika.

Wat heb je nodig? 

– 1/4e citroen
– 2 wortelen
– 2 appels
– Beetje gember (teentje)

Wat doet dit drankje nu precies?

Het gember zorgt ervoor dat je neusgaten wijder worden en open gaan staan. De citroensap helpt de neus te reinigen, en er zit bovendien veel Vitamine C in. De appels en wortelen zijn nuttig voor een goede nachtrust en het schoonmaken/houden van de neus.

Drankje tegen snurken

Hoe maak je het?

Natuurlijk koop je eerst alle ingrediënten bij de supermarkt. Vervolgens doe je alle producten in de blender. Een uur voordat je gaat slapen neem je het drankje in. Welterusten!

Andere methode?

Mocht het drankje niet helemaal de oplossing voor je zijn? Dan kun je altijd nog proberen om een paar simpele oefeningen te doen. Deze oefeningen kunnen ervoor zorgen dat het snurken vermindert. De oefeningen zorgen ervoor dat de geluiden minder krachtig worden.

Bekijk hier de oefeningen

Oefeningen tegen het snurken

Mocht je regelmatig problemen hebben met de ademhaling, structurele slaapproblemen dan raden wij aan contact op te nemen met de huisarts. Het snurken kan onschuldig lijken, maar heeft soms een medische aanpak nodig.

Like ons!