XippiX.nl
Toilet pot schoonmaken met cola

Hij pakte een fles met cola en gooide deze leeg in de wc. De reden? Dit is ZO handig!

Wc pot reinigen met cola
Coca-Cola is niet alleen een heerlijke drankje – zijn milde zuurgraad kan ervoor zorgen dat je toiletpot weer helemaal als nieuw eruit kan zien. Wil je geen dure schoonmaakmiddelen meer gebruiken, en wil je af van die viezigheid en kalkaanslag in je toiletpot? Coca Cola (of gewoon cola) is vaak niet duurder dan 50 cent per liter. Natuurlijk kun je ook een ander merk nemen, als de zuurgraad maar hoog genoeg is.

Dus ben je opzoek naar een niet giftig schoonmaakmiddel (wat niet al te slecht is voor het milieu), en wil je alles er weer lekker schoon uit hebben zien?. Probeer deze eenvoudige truc om en probeer het eens met cola! Gooi een fles cola leeg in de wc!

Hoe ga je te werk? Koop in de supermarkt een fles cola. Vervolgens giet je de hele gehele fles in de toiletpot. Pakt de wc-borstel en boen de pot goed schoon met de cola. Laat vervolgens de cola een kwartiertje inwerken, en herhaal het nog eens. Nadat je dit hebt gedaan kun je de wc doorspoelen en zul je zien dat de wc pot weer als nieuw is, en dat alle (kalk)aanslag is verwijderd uit de toiletpot.

Wc pot reinigen met een fles cola

Wist je dat je cola niet alleen hiervoor kunt gebruiken? Eigenlijk kun je cola gebruiken voor alles waar roest op zit. Dus heb je bijvoorbeeld een verroeste fietsketting, of spijkers? Leg ze een nacht in een bak met cola, en de volgende dag is de roest verdwenen!
Of het nu nog verstandig is om cola te drinken, dat vragen wij ons ondertussen af. Al zeggen sommige onderzoekers ook dat het kan helpen bij diaree, misselijkheid, griep, keelpijn en maagzuur. Al kan dit natuurlijk per persoon verschillen.

Maar of het nu echt gezond is met al die suikers? Wij houden het maar even bij de toiletpot reinigen.
Bekijk hieronder het filmpje met de instructies!

Like ons!