XippiX.nl
Lege plek, vader is te laat voor de show

Haar man is te laat voor een optreden van hun dochter. Maar als ze naar het podium kijkt… wat geweldig!

10 jaar is ze nog maar. Lauren heeft een hele grote passie voor dansen. Na schooltijd gaat ze altijd naar haar lokale dansgroep in de buurt. Na een hele winter oefenen, is het eindelijk tijd. Ze gaat haar kunsten laten zien in haar eigen show. Alle ouders zijn dan ook uitgenodigd om die dag een kijkje te nemen naar dit spektakel. Lauren heeft er al nachten niet van kunnen slapen, en nu is de grote dag eindelijk aangebroken.

Een paar dagen voordat Lauren de show gaat opvoeren, werd haar gevraagd of er iets speciaal is wat ze vaker zou willen doen. Ze antwoorde toen dat ze zo graag meer tijd met haar vader wilde doorbrengen. Hij was vaak niet thuis, en ze miste hem dan vreselijk.

Diezelfde vraag werd ook aan Lauren’s vader gesteld. Haar vader Michael hoefde er niet over na te denken, en gaf meteen dezelfde reactie! Zonder dat ze dit van elkaar wisten! Michael zei namelijk dat hij meer tijd met zijn gezin wilde doorbrengen.

Nadat ze dit samen hadden besproken, besloten ze er iets aan te doen. En wel op een hele bijzondere manier. Wat dat zou zijn wilden ze nog even geheim houden.

Op de dag van de uitvoering was Lauren ontzettend zenuwachtig. Ze had er zoveel zin in! Maar tegelijk ook ontzettend spannend!
Lauren’s moeder was op het juiste moment in het theater. Ze nam plaats in de zaal. Opeens kreeg ze een appje van haar man Michael: “ik ben er zo, hou mijn plekje even vrij”.

Toen opeens gingen de lampen uit. De show begon! Michael was er nog steeds niet! Ze maakte zich grote zorgen, en was erg teleurgesteld dat haar man niet optijd kon zijn. Maar toen opeens… een prachtige verassing. Wauw, stil ben ik er van. Bekijk de video voor deze ontzettend leuke verassing!

Like ons!