XippiX.nl

Better Call Saul seizoen 4 wanneer te zien op Netflix?

Better Call Saul seizoen 4 wanneer te zien op Netflix?

Seizoen 4 van de populaire Better Call Saul reeks gaat er komen! AMC wat de rechten bezit in Amerika heeft bevestigd dat seizoen 4 in de maak is.

Better Call Saul vorige seizoenen op Netflix

Better Call Saul is een opvolger van de populaire serie Breaking Bad (ook op Netflix te zien). Bob Odenkirk speelt hier Jimmy McGill. Jimmy staat eigenlijk bekend als Saul Goodman. Hier kennen de meeste mensen hem ook van tijdens de Breaking Bad periode.

Jimmy heeft een broer, Chuck. Zijn broer is partner van een advocatenkantoor genaamd HHM. Zijn broer Chuck probeert er alles aan te doen om zijn broer dwars te bomen zodat hij niet de advocatuur in kan. Saul Goodman (S’all good, man) werd in seizoen 3 van Better Call Saul al een beetje louche en van het pad af te wijken. Dat gaat dus wat worden in seizoen 4!.

Komt Beter Call Saul terug voor een vierde seizoen?

Vince Gilligan en Peter Gould zijn er zeker van dat er een vierde seizoen komt. De schrijvers hebben een kleine pauze ingelast, en er is wat vertraging opgelopen om orde op zaken te stellen. Zo is er een reorganisatie gaande bij Sony.
Tegen de Hollywood reporter gaf Could ook aan: “Wij hebben al een 10-jarige relatie met deze twee bedrijven (Sony en AMC), dit is echt bijzonder, en wij zijn er dan ook zeker van dat we er samen uitkomen.”

Wanneer is de release datum van Better Call Saul seizoen 4?

Gilligan zegt dat er een vierde seizoen komt van Better Call Saul. De enige vraag die er nog is, is wanneer.
De eerste twee seizoenen begonnen in februari 2015 en 2016, seizoen 3 begon in April 2017. Wij verwachten dan ook dat Better Call Saul op z’n vroegst in april 2018 te zien zal zijn.

De afleveringen zullen dan niet in een keer te zien zijn op Netflix, maar elke week een nieuwe aflevering.

Wat gebeurt er in Better Call Saul seizoen 4?

Seizoen 3 van Better Call Saul eindigde erg somber. Chuck McGill probeerde zelfmoord te plegen door zijn huis in brand te steken.

Gilligan en Gould (de producers) beloofden al wel dat dit geen lokkertje zal zijn naar seizoen 4, geen cliffhanger zoals de meesten zullen denken. Maar dit is iets wat wel serieus moet worden genomen voor het verdere vervolg.
Gould zegt dan ook: “Onze show gaat over continuïteit, niet om de kijkers te misleiden of bezig te houden.”

Wij moeten nog beginnen te schrijven aan seizoen 4. Maar wij weten zeker dat dit weer een prachtig seizoen van Better Call Saul gaat worden.
Gilligan voegt eraan toe dat het nodig was om de dood van Chuck erin te verwerken om zo Better Call Saul beter in de tijdlijn van Breaking Bad te laten passen.

“De twee series komen steeds dichter en dichter bij elkaar. Het moet in elkaar passen, niet een goed of slecht einde, maar het gaat om Jimmy McGill zijn karakter, dat moet aansluiten bij Breaking Bad.”

Better Call Saul seizoen 1, 2 en 3 zijn nu te zien op Netflix.

Like ons!